Ane Storm

Kandidat til Borgerrepræsentationen i København


Frihed - en by med flere frie valg ✔️

  • Flere muligheder og frie valg  blandt vores velfærdsydelser - for såvel unge som gamle
  • Frie ledere og medarbejdere, som skal kunne træffe valg med fokus på den enkelte borger
  • Frihed til foreningsliv og oplevelser i vores egne byrum 

Forskellighed - en by med borgeren i centrum ✔️

  • Plads til at være forskellige mennesker med forskellige interesser og præferencer
  • Vi skal skabe flere forskellige tilbud i vores fælles samfund indenfor erhverv, idræt og kultur
  • Vi skal udvikle mulighederne for forskellighed via digitalisering


Forandring - en bæredygtig by med mere nytænkning ✔️

  • Vi skal sætte spørgsmålstegn ved status quo og turde gøre tingene på en ny måde
  • Vi skal have fokus på borgerens behov - og ikke blot springe over, hvor gærdet er lavest
  • Gør vi, som vi plejer, får vi (maksimalt) som vi plejerFrit valg

Parkeringskaos kræver nytænkning og markante forandringer

Jeg cykler rundt i København. Og jeg er glad for min cykel. Men jeg har også en bil – men ofte ikke en parkeringsplads. Den er der først, når jeg ser en anden bil køre.

Så parkering i København skal tænkes forfra. Vi er nødt til at forstå, at vi alle er frie mennesker med vidt forskellige behov. Det skal der tages hensyn til. Vi skal forandre måden, som vi tænker parkering på nu. Som mennesker er det vigtigt for os, at vi føler os frie. At vi kan bevæge os derhen, hvor vi gerne vil - og når vi vil. Uanset om det er til arbejde, fritidsaktiviteter, besøg hos venner og familie - eller måske en tur til sommerhuset.

LÆS MERE


Frit valg

DET FRIE VALG ØGER LIVSKVALITETEN

Som mennesker skal vi have lov til at vælge selv. Både når vi sender vores børn i institution eller skole. Hvis vi er borgere med særlige behov. Og når vi som ældre begynder at få brug for hjælp.

Københavns kommune skal sikre, at vi som borgere har en synlig og kendt vifte af tilbud indenfor de kommunale ydelser. Uanset om ydelserne leveres af en selvejende, privat eller offentlig institution eller virksomhed.

LÆS MEREFacebook shareTwitter share


Sø

KØBENHAVN SKAL VÆRE GRØN OG LEVENDE – 
OGSÅ I DE ENKELTE LOKALE OMRÅDER

København er en storby – men består også af meget forskellige lokale områder med hver deres kendetegn og liv. Det skal respekteres og udvikles til glæde for os som borgere i hver bydel.

Københavns kommune skal have et grønt og rent klima – og gerne gå forrest i samarbejde med både de store virksomheder, de mindre virksomheder og hele underskoven af grønne iværksættere.

Københavns kommune skal skabe grønne lokale rum, så vi som borgere også trives i vores egen bydel. Det kommer gennem levende, trygge og grønne byrum, hvor der er både arbejdspladser, et aktivt forretningsliv samt gode tilbud indenfor både fritid og kultur. Uagtet om det er et kendt område blandt turister eller ej.


Farmor


ANTALLET AF ÆLDRE STIGER – OG KVALITETEN SKAL FØLGE MED

Vi bliver stadig flere ældre borgere i Danmark – og heldigvis kan de langt de fleste kigge ind i en tryg og aktiv tredje alder. Det stiller nye krav til hele ældreområdet.

Københavns kommune skal have et varieret udbud til de borgere, som får brug for praktisk hjælp. Praktisk hjælp i hjemmet, aktivitetstilbud og plejeboliger skal indeholde en bred vifte af muligheder - og kunne udbydes af både private og offentlige aktører.

Læs mere


Utterslev mose


Gør VI SOM VI PLEJER... 

får VI SOM VI PLEJER


Problemerne med at få oprenset Utterslev Mose får ikke nok opmærksomhed. Og de kan ikke løses af Københavns Kommune alene – og ”gør vi, som vi plejer… får vi som vi plejer”. 

Forurening og klima er ligeglade med kommunegrænser og offentlige styreformer. Det kalder på en fælles indsats. Vi skal turde tænke stort! Vi skal lave en ”Liv i Utterslev Mose”-alliance – sammen med Gladsaxe og Gentofte kommuner, staten samt større nærliggende virksomheder, forskningsinstitutioner og ”grønne iværksættere”.

Læs mere