Ane Storm

Kandidat til Borgerrepræsentationen i København

Frihed er et kerneord for mig. Vores livskvalitet øges, når vi selv kan være med til at træffe valg omkring velfærdsydelser. Eller når vi som ledere og medarbejdere gerne vil gøre det godt på arbejdet.


Der skal være plads til forskellighed i vores samfund. Her taler jeg lidt om hvad forskellighed betyder for mig.


Vi skal turde forandre vores by – både fysisk og i forhold til hvordan de administrative opgaver løftes. Det synspunkt uddyber jeg lidt mere her.


Parkering i København er en historie for sig. Vi er nødt til at tænke det forfra. Hør mere her.


København er en storby. Det betyder også støj fra trafik, events og glade mennesker. Lyt med her.


Vi skal skabe en ”by-nationalpark” gennem fornyet politisk mod og en bred alliance.

Utterslev Mose er et af de største grønne områder i Københavns Kommune. Et område, som danner grundlag for en masse udendørs aktiviteter. Og et område, som desværre også modtager meget sort kloakvand, når der kommer regn i store mængder. Og et område, som desværre også stadig lider under tidligere forurening. Og et område, som desværre ikke får nok politisk bevågenhed.


Vi skal vide, at vi i København er flere og flere, der bliver ældre. Her spiller det frie valg en enorm rolle, for når vi bliver ældre, så skal vi mærke hvad det er, der skaber livskvalitet for os. 


København er en by i vækst, og det betyder masser af mennesker. Her kommer metroen ind i billedet og får en væsentlig betydning. Se mere her.


Frihed, forskellighed og forandring - det kan vi lide.